Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Карпош поднесе 280 жалби за предлог ДУП-от за Козле

Членови на Локалниот Огранок на општина Карпош, поднесоа 280 жалби во однос на Одлуката за неспроведување на стратегиска оцена за Деталниот урбанистички план за...

Стефан Богоев продолжува да се расфрла со народни пари

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Општина Карпош и Стефан Богоев продолжуваат со недомаќинското работење. Тоа што Општина Карпош е третата најзадолжена општина во Република Македонија, со долг...

Левица – Карпош: Богоев посветено работи на бетонизација на Козле

Себе фалењето на Богоев завиткано во манипулирање и лажење на жителите на Општина Карпош добива на интензитет. Додека секое утро на националните телевизии и...

Во Горно Нерези продолжува да се гради див водовод – Општината повеќе од два месеци без одговор на барањето од Левица

Повеќе од два месеци Општина Карпош е без одговор на барањето доставено од страна на советникот на Левица во Општина Карпош, Бранко Ристов, по...

ЛО Карпош: Како синот на Јакимовски стана сопственик на земјиште во Бардовци?

Според податоците на Агенцијата за катастар на недвижности, Гоце Јакимовски поседува три парцели во Бардовци. Станува збор за парцелите 449/19, 486/2 и 487/2 кои...

Амнестијата на Јакимовски е срамна – секој што згрешил мора да одговара

Амнестијата која со закон ја доби Стевче Јакимовски е срамна и понижувачка за жителите на Општина Карпош. Секој градоначалник, но и функционер што згрешил...

Последни објави