Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Трансферот на предметите од СЈО стои на стаклени нозе и може правно да биде соборен

      Ако се прифати оваа илегална и первертирана пракса, тоа би значело дека Катица Јанева, од притворот, ќе можеше да го ослободи од кривично гонење...

    Последни објави