Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Соопштение на Левица за рудникот Казандол, Валандово

    Странската компанија, која на сомнителен начин добила концесии за рудникот Казандол, ја извести јавноста дека во среда, 13.12.2017, почнала со минирање. Со тоа се...

    Последни објави