Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Во предизборие Шилегов реконструира веќе реконструиран дел од кејот на Вардар

    Tрадиционално, пред избори Скопје се претвора во огромна градежна парцела, каде што скопските градоначалници меѓусебно се натпреваруваат кој ќе раскопа повеќе улици во обид...

    Последни објави