Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Во време на пандемија министерството на Шахпаска крати помош за нега на деца

  Негрижата и игорантниот однос кон најранливите категории го обележа целиот мандат на социјалдемократската власт, а тоа особено дојде до израз за време на пандемиската...

  Левица – Кичево: Дваесет години еднојазичност и самоволие на ДУИ

  Целата територија на Западна Македонија е одраз на насилието и безвластието на ДУИ, кои спротивно на Уставот и со најексплицитно деградирање на државните симболи,...

  Левица – Кичево: Еден месец власта на ДУИ не може да санира една улица

  Раскопана улица со дупки е сликата која жителите на Кичево ја сведочат на улица „Ужичка", која речиси еден месец е во оваа состојба. Минатиот...

  Левица – Кичево: Дали локалната власт незаконски депонира отпад во Кичево?

  Минатата недела, жителите на село Попоец, на лице место затекнале камиони како во фрлаат комунален отпад, кој бил претходно покриен со земја. Едниот возач...

  Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

  Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

  Кичевската гимназија со несоодветен кадар, додека Царовска си прави пилот проекти за сексуално обрзование!

  Додека министерката Царовска е презафатена со градење кулиси, кои треба да ја претстават негативната реакција на севкупната јавност во однос на нејзината веќе славна...

  Последни објави