Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

Кичевската гимназија со несоодветен кадар, додека Царовска си прави пилот проекти за сексуално обрзование!

Додека министерката Царовска е презафатена со градење кулиси, кои треба да ја претстават негативната реакција на севкупната јавност во однос на нејзината веќе славна...

Последни објави