Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Граѓаните на Општина Кисела Вода имаат право да знаат каде одат нивните пари

Општината е сервис на граѓаните и како институција е задолжена да работи чесно и домаќински со финансиите на граѓаните, да ги апсолвира и решава...

Локалната власт во Кисела Вода да го прифати предлогот за монтажна гаража

Жителите на Кисела Вода континуирано и секојдневно се соочени со небезбедно движење, поради урбанистичкиот хаос и непланското градење во општината. Советниците од Левица предложија решение...

(Видео) Левица – Кисела Вода: Нема интерес кај власта за шелтер центар за жртви на семејно насилство

Советничката група на Левица поднесе Амандман на предлог-Буџетот на Општина Кисела Вода за 2022 година за отворање шелтер центар за жртви на семејно насилство. За...

Левица – Кисела Вода: Зошто општината ги брише видеата од преносот на седниците?

По барање на советничката група на Левица се обезбеди онлајн пренос на седниците на советот на општина Кисела Вода, но за жал локалната власт...

(Видео) Советот на Кисела вода против проект за престој за деца со посебни потреби

Советниците на Левица поднесоа амандман за отворање на дневен престој за деца со посебни потреби. Со реализацијата на овој проект ќе се создадат услови...

Левица – Кисела Вода: Советниците на СДСМ демонстративно ја напуштија седницата поради свечената заклетва, при која се потпишуваа изјавите под име Република Македонија

На денешната конститутивна седница на Советот на Општина Кисела Вода, советниците од СДСМ демонстративно ја напуштија седницата во знак на протест на свечената заклетва,...

Последни објави