Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Центар: Повторно се уништува зеленило во Општина Центар од локалната власт

Иако безброј пати повтори - „Ниедно дрво нема на ул. „Орце Николов“ да биде исечено“, денес градоначалникот Саша Богдановиќ направи масакар. Всушност, онаму каде...

Последни објави