Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица ќе отвори претрес за статусот на продавачите на книги на следната седница на Совет на Град Скопје

    Попладнево, советниците на Левица во Град Скопје, Реџеп Исмаил и Амар Мециновиќ ги посетија продавачите на книги на кејот на реката Вардар, чие иселување...

    Последни објави