Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Левица не влегува во формална коалиција

    ,,Ако ние влезевме во формална коалиција, Левица ќе имаше и градоначалници. Ние намерно го одиме потешкиот пат и тоа нашите гласачи добро го знаат." -...

    Последни објави