Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кочани: На предлог од советникот од Левица усвоени неколку одлуки во интерес на граѓаните

На 14.03.2022 година се одржа осмата седница на Советот на општина Кочани, како и продолжението на прекинатата седма седница. На истата беа усвоени повеќе...

Последни објави