Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

Објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло, кое е забрането во ЕУ, јасно покажа дека за приватниот капитал нема граници, ниту принципи,...

Заев инвестира 380 милиони евра народни пари во гасна централа, што реално чини 160 милиони!

Додека цела ЕУ, вклучително и Германија, се снабдува со евтин руски гас, а дополнително земјите градат и гасоводи од коишто пак добиваат дури и...

Задолжителните калориметри се кобни по животната средина и сиромашните

Поставувањето калориметри кои, според новиот предлог Закон за енергетика ќе биде задолжително, ќе се одрази негативно кон посиромашните слоеви и животната средина, бидејќи ќе...

Последни објави