Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за пренесување на моштите на Кочо Рацин

Коста Солев Рацин како еден од најистакнатите интелектуалци коишто Македонија воопшто ги дала, претставува гордост за Велес и велешани. Спомен костурницата како вечно почивалиште на...

Левица – Велес: По повод 78 години од смртта на Koста Апостолов Солев Рацин

По повод 78 години од смртта на Koста Апостолов Солев Рацин, членовите на локалниот огранок на Левица во Велес, положија свежо цвеќе на споменикот...

Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

Последни објави