Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поддршка за вработените од фабриката за шински возила “Колска” – Велес

    Поради лошото менаџирање со фабриката за шински возила „Колска” , која е единствена од ваков капацитет во земјава кој може да поправа патнички и...

    Последни објави