Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Поддршка за вработените од фабриката за шински возила “Колска” – Велес

Поради лошото менаџирање со фабриката за шински возила „Колска” , која е единствена од ваков капацитет во земјава кој може да поправа патнички и...

Последни објави