Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Департизирана и професионална администрација во служба на народот

    Односот на граѓаните кон власта се прекршува врз јавната администрација. Секој вид на државна репресија нужно се операционализира баш преку јавната администрација. И обратно,...

    Последни објави