Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Димитар Апасиев за повлекување на Законот за легализација на дивоградби

    Почитуван претседателе, моето процедурално обраќање е во врска со Член 173 став 2 од Деловникот. Вие само просто нè известивте дека Владата го повлекла...

    Последни објави