Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Еколошка катастрофа во Струга поради нелегални градежни активности

Жител на струшкото село Франгово при извршување на нелегални градежни активности оштетил главна цевка на колекторски систем за фекалии и отпадна вода, при што...

Последни објави