Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Зошто Нефи Усеини со децении е градоначалник во сенка на Охрид?

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, со ребаланс на буџетот му додели 2 750 000 денари на ФК Воска, фудбалски клуб во сопственост на Нефи...

(Видео) Стариот дел на Охрид блокиран сред сезона

СДСМ и Градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески, интензивно ја започнаа предизборната кампања. Продолжува налудничавото асфалтирање на улиците и тоа сред сезона. До Левица -...

Левица – Охрид: Тампонирање и дивоградби во Автокамп „Љубаништа”, власта нуди само предизборен театар

Во своите предлог - одлуки, Центарот за светско наследство препорачува охридскиот регион да се стави во светски наследства во опасност, бидејќи од страна на...

Последни објави