Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Продолжува да се турка деформираната концепција за реформи во образованието

    Иако не понудија ниту еден одговор на мноштвото прашања, кои стручната и општата јавност со право ги поставува, министерката Мила Царовска и нејзините соработници...

    Последни објави