Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Покана за прес – Санитарен кордон за изолирање на ДПМНЕ

Денес, вторник, 25 октомври, во 11.30 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк наспроти Собранието на Република Македонија. На прес конференцијата ќе биде...

Последни објави