Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Секогаш кога СДС е на власт се случува „косоваризација“ на Македонија

    „Овој процес се случува преку вештачки демографски инжинеринг. Во 90-тите, при сукцесија од СФРЈ, 61.000 лице доби државјанство по тој закон. Следно, ДУИ во 2004...

    Последни објави