Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Костадин Костадинов продолжува со нерационално трошење пари – 800.000 денари за посредување за обезбедување угостителски услуги

Во време кога се поголемиот дел од жителите се соочуваат со социо-економска криза предизвикана и од нелогичните и крајно штетните мерки на Владата, градоначалникот...

Левица – Струмица: АД Водостопанство отпишува долгови на фирми блиски до Заеви

Одборот на директори на државното претпријатие АД Водостопанство, на крајот на месец април, донесе одлука да го отпише долгот во износ од 1.007.964 денари...

Незастарување на кривичните дела на јавните функционери – единствен излез од правната криза СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ

Пред една година, помпезно најавениот обвинителски процес (кој беше претставен од Костадин Костадинов како огромен успех на СДСМ во насока на наводните реформи во...

Последни објави