Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Струмица: АД Водостопанство отпишува долгови на фирми блиски до Заеви

Одборот на директори на државното претпријатие АД Водостопанство, на крајот на месец април, донесе одлука да го отпише долгот во износ од 1.007.964 денари...

Последни објави