Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица Прилеп – Костоски: Ќе ја блокираме распродажбата на општински имот по секоја цена!

    "Сте напишале дека сте ги пресметале сите ризици окулу остварувањето на вашата замисла за распродажба на општинско градежно земјиште и општински имот но еве...

    Последни објави