Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Модуларната ковид болница во Куманово нема централен довод на кислород

    Во речиси исполнет капацитет на модуларната болница нема централен довод на кислород.Од вкупниот расположлив капацитет, речиси 90% од пациентите се на кислородна подршка. Додека Владата...

    Последни објави