Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Битола: Серија кражби во Битолската населба „Оризари”

    Жителите на оваа населба живеат во страв поради кражбите кои често се случуваат. Во комуникација со овие жители, добивме информација дека повеќе од 20 кражби...

    Последни објави