Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Банките се составен дел од кризата

Банките, согласно последните податоци од Народна банка на РМ, забележале за 73% зголемен профит во споредба со лани истиот период, односно само во првиот...

Последни објави