Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Апасиев: Со кршење на процедурата се саботира Левица да поставува пратенички прашања

  „Покрај тоа што ние сме Парламент и парламентарна демократија којашто најретко има пратенички прашања, од 18 месеци, 12 систематски не свикувате пратенички прашања. Од...

  Левица поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Уставниот суд – Сали Мурати

  СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ Денес, правниот тим на Политичката партија Левица, до Основното јавно обвинителство – Скопје, поднесе кривична пријава против поранешниот уставен судија – г....

  Последни објави