Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Владата со ДДВ ќе ја спасува кризата – наместо да ги оданочи најбогатите компании

    Историски највисокиот буџет изгласан до сега во Република Македонија, во време на економска, здравствена и енергетска криза, целосно потфрла во полето на социјалните политики. Предлог...

    Последни објави