Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Мора да им застанеме на патот на овие ненационални погубни политики

Пратеникот Борислав Крмов во емисијата „Што мисли народот“: „Потребен е државниот апарат, за да може да се интервенира кај најсиромашното население, но, секако за да...

Последни објави