Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Крмов: Пендаровски говори глупости – нека докаже дека Левица е финансирана од странство

🔴 Дел од гостувањето на пратеникот од Левица во, Борислав Крмов во Сител, 17.09.2022 г. ,,Претседателот Пендаровски имаше изјава, и тоа во пишан медиум ,...

Крмов: Заедничкото чествување со Бугарија е нивната максима „Еден народ две држави“

🔴 Дел од гостувањето на пратеникот на Левица - Борислав Крмов, во вестите на ТВ Сител, 17.09.2022. „Ако веќе збориме за заедничко чествување на историски...

Последни објави