Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Апасиев: Предлагаме патните трошоци на пратениците да се намалат четирикратно

Прес конференција на пратеникот Димитар Апасиев, по повод поднесениот Предлог-закон за изменување на Законот за пратеници од страна на Левица, а со кој се...

Ветуваа монтажни паркиралишта со најмалку 300 паркинг места, а поставија рампи за наплата!

Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски, во својата предизборна програма вети најмалку 300 нови паркинг места, кои ќе бидат обезбедени со монтажни паркиралишта...

Последни објави