Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Власта на СДСМ и ДУИ гласа против подобрување на социо-економската положба на работниците

  Поднесените предлог-закони од страна на пратениците на Левица, кои беа апсолутно во насока на усвојување на добрите европски практики, несомнено ќе ја подобреа општата...

  Пратениците на Левица ќе побараат резолуцијата за ковид-вакцинацијата да биде на дневен ред наредна седница

  Како политичка партија која сериозно го сфаќа прашањето на јавното здравство и пандемијата предизвикана од коронавирусот, која на бројни наши сограѓани им го одзеде...

  Последни објави