Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Стариот дел на Охрид блокиран сред сезона

СДСМ и Градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески, интензивно ја започнаа предизборната кампања. Продолжува налудничавото асфалтирање на улиците и тоа сред сезона. До Левица -...

Последни објави