Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Карпош: Три сомнителни договори на Општина Карпош – Расфрлањето со пари продолжува

    Стефан Богоев и Општина Карпош продолжуваат со расфрлањето општински пари. Во период од само три месеци Градоначалникот Богоев потпишал три договори со АБЦ-БРОТХЕР во...

    Последни објави