Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Олимпијците наместо наградени – омаловажени

    Нашиот олимписки претставник на претстојните игри во Пекинг во крос кантри (спринт слободно 1,5 км и 50 км слободно), Ставре Јада, излезе со разочарување...

    Последни објави