Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поддршка за иницијативата на КСС

    Почитувани, Би сакале да ја известиме јавноста дека Левица - Трудов Сектор ја поздравува иницијативата на КСС за будење и обединување на работничката класа преку...

    Последни објави