Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поради интересите на САД, Македонија поддржува агресија и притисок кон Куба

    Пред десетина дена во своето обраќање до нацијата, претседателот Марио Дијаз Канел објави дека САД сакаат да предизвика внатрешна социјална катастрофа во Куба, барајќи...

    Последни објави