Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Контроверзната судијка Весна Димишкова му одреди куќен притвор на Рашковски

    Докажани се намерите на оваа власт за изигрување на правдата, кои се потврдија и денес. Судијката Весна Димишкова, чие име се спомнуваше во аферата...

    Последни објави