Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Ниту културата ни медиумите нема да останат имуни на бугаризацијата

Покрај историјата, ниту културата ни медиумите нема да останат имуни на бугаризацијата. Очигледно е дека бугарската дипломатија, мислела на сѐ, без да испушти ниту...

Левица Кавадарци: Културната стагнација кај младите мора да престане

Положбата на младиот човек во нашиот град веќе долго време е на незавидно ниво, имено покрај економската зависност и социјалната изолираност, младиот човек во...

Последни објави