Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

ЈП Водовод Куманово во последни 3 месеци остварило загуба во своето работење од 15.025.075.00 денари

На девета седница на ЈП Водовод Куманово одржана на 01.11.2022година едногласно беше подржано работењето на ЈП Водовод со рекордна загуба во износ од 15.025.075,00денари...

Левица – Куманово: Членовите на надзорниот одбор на библиотека „Тане Георгиевски“ изгласале завршна сметка која ја немаат ниту видено

На претходната Седница на Надзорен одбор за контрола на материјално-финансиско работење, во библиотеката ,,Тане Георгиевски", членовите од одборот гласале за завршна сметка без истата...

Претставници на Левица – Куманово, положија свеќе пред меморијалниот центар на АСНОМ во Пелинце

Во Декларацијата на АСНОМ меѓу единаесетте члена се гарантира: • правото на еднаквост и рамноправност на граѓаните пред законите; • обезбедувањето на сите права на слободен...

Модуларната ковид болница во Куманово нема централен довод на кислород

Во речиси исполнет капацитет на модуларната болница нема централен довод на кислород.Од вкупниот расположлив капацитет, речиси 90% од пациентите се на кислородна подршка. Додека Владата...

Последни објави