Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Наместо во буџетот, 21 милион евра завршија на сметките од четири приватни лаборатории

По две години живот во пандемија, кога голем број останаа без својата егзистенција поради губење на работните места, граѓаните во Р. Македонија во голема...

Последни објави