Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Најголемиот непријател на македонското движење е михајловизмот

Големиот Георги Димитров рекол дека најголемата непријател на македонското движење е фашизмот и бандата на Михајлов! На вчерашниот протест за слобода на Ламбе Алабаковски говори...

Единствен кој треба да се гони кривично е претседателот на здружението „Ванчо Михајлов“!

Денешната објава за експресно апсење на лицето кое го запали клубот, што го носи името на фашистот Ванчо Михајлов, само потврди дека власта на...

Последни објави