Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Димитар Апасиев за повлекување на Законот за легализација на дивоградби

  Почитуван претседателе, моето процедурално обраќање е во врска со Член 173 став 2 од Деловникот. Вие само просто нè известивте дека Владата го повлекла...

  Издадено решение за прекин на дивоградба по иницијатива на Левица – ЛО Гази Баба

  По иницијатива на неколку граѓани и брзата реакција на нашите членови, извршен е инспекциски надзор и со тоа и спречена уште една дивоградба, прекриена...

  Последни објави