Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Издадено решение за прекин на дивоградба по иницијатива на Левица – ЛО Гази Баба

  По иницијатива на неколку граѓани и брзата реакција на нашите членови, извршен е инспекциски надзор и со тоа и спречена уште една дивоградба, прекриена...

  СДСМ и ДПМНЕ здружено ќе го легализираат криминалот направен со дивоградбите

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Ако малку подобро се погледне законското решение за дивоградбите, кое на јавноста и беше понудено, а каде што како објекти за легализација...

  Последни објави