Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Центар: Повторно се уништува зеленило во Општина Центар од локалната власт

    Иако безброј пати повтори - „Ниедно дрво нема на ул. „Орце Николов“ да биде исечено“, денес градоначалникот Саша Богдановиќ направи масакар. Всушност, онаму каде...

    Последни објави