Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Финансиска поддршка за прводделенците во Битола по иницијатива на Левица

Прес-конференцијата на Советникот Горан Велевски може да ја погледнете на овој линк. Иницијативата на советничката група на Левица за еднократна финансиска помош за првоодделенци кои...

Левица поднесе иницијатива за забрана на фашистичкиот центар „Ванчо Михајлов“

Епидемијата на неофашистички здруженија кои никнуваат на територијата на Македонија, под покровителство на пробугарските СДС и ДУИ, кои имаат за цел да провоцираат и...

Протест на пазарџиите и земјоделците од новиот пазар во понеделник

На 30-ти Април (по 14-часовната дискусија) на 12-тата седница, беше донесена одлука на Совет во присуство на пазарџиите кои уредно плаќаат дневна ќирија на...

Резимирање на 12-та седница и ставот на Левица-Битола за одлуките

Поминавме исцрпувачки ден, седница која траеше 14 часа, обвинувања и лаги но на крај маските паднаа. Пред седницата двата советници беа повикани од пазарџиите да...

Последни објави