Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Прес-конференција на Левица: Нека ни е честит Први мај, денот на трудот!

- прес-конференција на портпаролот Амар Мециновиќ и координаторот на Социјалниот сектор - Катерина Јовановска Пред повеќе од еден век, на први мај, работникот високо ги...

Последни објави