Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Реџеп Исмаил: Дали архивската документација на ЈП „Улица и патишта“ е чувана согласно законот?

  „Во декември 2021 изгоре административниот објект на Улица и Патишта. Дали овој објект бил осигуран? Дали се спроведени активности во насока на обезбедување на...

  (Видео) Левица – Град Скопје: Дали е точно дека вработените во Универзална сала нередовно земале плата и биле исплаќани квартално?

  „Дали е точно дека вработените Универзална сала нередовно земале плата односно им било исплаќано квартално заради несовесно и неодговорно работење на директорот. Доколку е...

  Последни објави